imatge de laura carlusGerent de la Sucursal FIATC de Sant Cugat del Vallès, mare d’en Joan, ex fumadora, amb ànima d’artista, comunicativa,  entusiasta i lluitadora.  44 anys. Així és la Laura.

Viu a: Cerdanyola

Treballa a: Sant Cugat del Vallès

Motiu per comprar-te una ebike? Deixar de fumar (tercer intent), no dependre de l’autobús per tornar a casa. Tarda el mateix que jo en bici, però no he d’estar mirant el rellotge i preocupant-me de si arribaré a temps per recollir el meu fill.

Per què esculls una ebike i no una bici convencional? La darrera vegada que vaig deixar de fumar vaig voler-me motivar utilitzant la bici convencional, però no va funcionar perquè arribava suant a tot arreu i no podia amb les pujades de Cerdanyola. Era massa sacrifici i al final…vaig deixar la bici i vaig tornar a fumar.

Com vas escollir UUALK?  Vaig fer una cerca a internet molt acurada, em vaig informar de totes les marques i vaig fer comparativa de les prestacions, tecnologies i preus. Al cap i a la fi és una inversió de diners i no pots prendre la decisió a la lleugera. Vaig veure el vostre distribuïdor VAIC a Sant Cugat, em van semblar molt propers, joves, honestos i la seva professionalitat alhora que el seu entusiasme per les bicis em van acabar de convèncer de que feia ben fet.

Per què vas escollir UUALK? Em va sembla la millor relació qualitat/preu i el seu disseny em va enamorar! La filosofia de l’empresa també em va donar bona sensació…enginyers catalans apostant per a desenvolupar producte propi. Vaig pensar que cal recolzar aquestes iniciatives!

Quins recorreguts fas habitualment? Cada dia vaig i torno de la feina, son 18 km en total, i són molt sovint els millors minuts del dia.

La millor experiència amb la UUALK?  anant amb el meu fill pedalant un al costat de l’altre, i que de sobte em digués: “mare, per fi s’ha complert el meu somni, anar junts amb bicicleta”.

 

Si l’experiència dels nostres clients amb les UUALK són així, també nosaltres hem complert el nostre somni! Gràcies Laura.