carlos orti_1 retocadaDefensor de la bicicleta, pare de familia, actiu, convincent, obert a aprendre, 3000km amb la Uualk des del 2014.  47 anys. Així és Carlos Orti.

Viu a: St. Boi de Llobregat (Barcelona)

Treballa a: St. Boi de Llobregat (Barcelona)

Motiu per comprar-te una ebike? El 2008 vaig assistir al Congrés Català de la bicicleta ,on vaig provar la meva primera bicicleta elèctrica.Una experiència molt positiva i que em va motivar per comprar-ne una més endavant. El 2013 vaig conèixer la botiga VAIC de Sant Cugat del Vallès, especialistes en bicicleta urbana i elèctriques. En aquell moment hi havia una subvenció que donava l’Àrea Metropolitana de Barcelona per la compra de bicicletes elèctriques, així que conjuntament amb la meva dona vam fer un cop de cap i la vam comprar.

Per què esculls una ebike i no una bici convencional?  St. Boi té moltes pujades, ja erem usuaris de la bicicleta convencional, però es sua molt i a vegades fa mandra perquè no ve de gust fer tant esforç. Amb la bicicleta elèctrica (si porta sensor de par o esforç) tot això es resolt i agafes molt més la bicicleta per anar a qualsevol lloc.

Com vas escollir UUALK?   A la botiga de VAIC vaig provar algunes marques, la millor manera d’estar convençut és que t’expliquin bé quines diferències hi ha de prestacions però sobretot pujar i fer unes voltes perquè no totes les ebikes t’ajuden igual, i per entendre-ho s’ha de provar. 

Per què has escollit les UUALK? Pel nivell de confort, l’estabilitat de la bicicleta inclús a velocitats altes, l’assistència al pedaleig és molt progressiva, no dona estrevades i tens totalment el control de la bicicleta. A més, la relació qualitat preu és la millor.

Quins recorreguts fas habitualment? Agafo la bici 4  o 5 dies a la setmana per a trajectes urbans o interurbans. Vaig a la feina, a fer encàrrecs, a comprar, a passejar…

La millor experiència amb la UUALK?  Gaudir de la natura amb tota la familia amb bicicleta, són moments que es recorden sempre. Estem molt convençuts de que la inversió ha valgut la pena.  

 

L’equip de UUAlk t’agraeix especialment el suport incondicional, Carlos Orti, i estem contents de que les nostres bicicletes us facin gaudir en familia!