P1000160Estem contents de que hagis arribat fins aquí per a conèixer com va començar el projecte de Uualk…

L’empresa fou creada el 2012 per un grup d’enginyers amb llarga experiència en el disseny i desenvolupament de productes. Advocats, economistes i diferents experts en la gestió de negocis, tots ells amb una idea en comú: l’ús de la bicicleta a diari, per estar en forma i a la vegada respectar el mediambient.

L’objectiu de UUALK és el d’omplir un gran buit en el mercat: oferir una bicicleta elèctrica fiable i a l’abast de la gran majoria. Tots el models UUALK estan equipats amb el sistema Torque Sensor, el qual proporciona suavitat de pedaleig i un esforç regulat per al ciclista. Les bicis elèctriques UUALK estan fabricades a Àsia sota l’estricte control dels nostres enginyers europeus, i assemblada a Europa per oferir un servei personalitzat al client.

A UUALK estem convençuts que un bon projecte s’ha de basar en fonaments clars i forts:

  • Simplicitat: Les millors solucions vénen dels dissenys més simples.
  • Eficiència: Per a conseguir un bon producte i servei.
  • Seguretat: components fiables i software per a un màxim control.
  • Medi Ambient: ajuda a la gent a respectar el mediambient.
  • Rentable: productes assequibles que li canviaran la vida diària

UUALK sempre està buscant i creant noves solucions per cobrir les necessitats de la e-mobilitat. El disseny de les bicicletes elèctriques UUALK rep una especial atenció perquè volem promoure el talent de molts artistes catalans per fer de la seva bici elèctrica quelcom únic i diferent.