Molt sovint heu llegit al nostre Blog que per tal de fer enlairar l’ús de la bicicleta elèctrica i donar a conèixer els beneficis per a la ciutat i les persones ens semblava molt important la col·laboració de les institucions públiques i el seu convenciment.

Nosaltres hem anat destacant avenços en aquest sentit (pàrquings, fires dedicades al vehicle elèctric, carrils bicis, ajudes econòmiques…) i ho seguim fent avui amb, segurament, la millor promoció que es pot fer d’aquests nous vehicles:

FER-LOS SERVIR! UTILITZAR LA BICI ELÈCTRICA i PREDICAR AMB L’EXEMPLE.

L’Àrea de Ciutadania de l’Ajuntament de Girona ja disposa d’una bicicleta elèctrica per als seus treballs diaris: una UUALK SUN els ajudarà a millorar el dia a dia de la seva feina, fer els processos més eficients, que la ciutat estigui més preparada i… per què no? Fer els desplaçaments més plàcids i menys contaminants pels treballadors.

Els tècnics de l’ajuntament que controlen els parcs, els jardins, el riu i les zones verdes utilitzaran una bicicleta elèctrica per seguir inspeccionant i cuidant aquestes àrees de la ciutat de Girona.

Creiem que és una molt bona notícia i ho volem dir fort: L’Ajuntament de Girona promou l’energia elèctrica i els vehicles no contaminants. I ho fa predicant amb l’exemple.

A més, aquesta setmana també han aprovat un nou carril bici que unirà els barris de Pont Major i Sant Narcís passant per l’estació d’autobusos. Podeu llegir aquí la notícia.

Gràcies també per confiar en nosaltres i seguim endavant!

Bona setmana i molts quilòmetres!!!
Equip UUALK